Thursday, July 16, 2009

aku kat labuan da....

aku rasa agak lambat aku tulis ni..padahal aku kat sini dah masuk 3 hari pun....malik,farhan aku dah jumpa..ada ramai lagi yang aku belum jumpa..tak tahu lah aku samada mereka masih ada kat sini atau pun belajar kat luar..hari-hari aku kat sini amat membosankan...dengan ketiadaan fulus maka pergerakkan aku agak perlahan di sini..aku banyak menghabiskan masa di rumah dan duduk melepak dengan malik sampai pagi-pagi buta...banyak perubahan yang berlaku sejak beberapa bulan kebelakangan ini. last sekali aku balik labuan masa krismas tahun lepas..antara perubahan yang berlaku..orang semakin ramai, anak muda kat sini dah stat mula pandai melepak malam2. lepas tu kedai pun dah tutup agak lambat.paling lewat pun jam 8..tu kira ok lah darip[ada dulu jam 5 ptg dah tutup...aku kat sini nak join kelab ragbi lama aku, tapi masalahnya diorang dah tukare tempat latihan..aku puas mencari tetapi haram seorang pun aku tak jumpa...aku nak jamming kat sini, tapi takda kaki...kalau ada pun maybe aku tak main dah sound2 gitar macam dulu..kita main bunkface je skrg ni hahahahaha......selasa lepas masa aku amik ayah aku, aku nampak seorang rakan sekolah lama aku...aku perasan dia, tapi tak tahulah samada dia perasan aku ke tak..ntah dengan sapa lah pulak balak dia ni ni, aku harap yang dia masih lagi single..so boleh kot aku cuba-cuba masuk line..heheheheh overall cuti aku dalam keadaan yang boring teramat..aku tak ada aktiviti nak di lakukan..hanya skrin komputer je yang mampu menemani aku sewaktu aku keseorangan......

2 comments:

Pekerja Kontrak said...

hiking bukit kubong... ko bw malik.... kakaka.... c pai ada jua sana...

ceriTerA KU -JUwiTa,, said...

wei...
da keje ke??